Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Zöld Hétfő

Gábor
2021. 02. 01. 01:02:59
Zöld Hétfő

A Fotófelszerelés webáruház is csatlakozott a Zöld Hétfő programhoz.

 

2021 Február 1-től minden hónap első hétfőjén ingyenesen szállítjuk a 15.000 Forint feletti kosárértékű megrendeléseket. A Zöld Hétfő minden hónap első hétfőjén 0:00-tól 24:00 óráig tart. A rendelésed fizetheted bankkártyával, előreutalással és házhozszállítással is, a 15.000 Forint feletti csomagok szállítási költséget átvállaljuk és mi fizetjük ki a választott futárcégnek.

 

Rendelésnél használd fel a kuponod a kosárban.

Kupon: ZOLDHETFO

Érvényes: 2021.03.01. 23:59-ig

 

Mit kell tudnod a Zöld Hétfő programról?

A Zöld hétfő kitalálói és létrehozói azt szerették volna elérni, hogy a vevők legalább egyszer az interneten vásároljanak. Ezzel a kezdeményezéssel szeretnék a környezetet védeni és kevesebb káros anyag kibocsájtást elérni a vásárlás során. Több kutatás kimutatta, hogy egy-egy termék beszerzéséért akár több kilométert is megteszünk az autónkkal és ezzel még jobban szennyezzük a környezetünk. Ehelyett interneten rendelve egy futárcég akár egy autóval is rengeteg csomagot kézbesíthet. Ráadásul általában kevesebb költséggel és idő ráfordítással kaphatjuk meg a kívánt a terméket egy webáruházból. Így évente több ezer tonna CO, CO2 és korom jutna a levegőbe és környezetünkbe.

Tudtad, hogy egy futár átlagosan 80-100  darab csomagot visz házhoz és ezzel együtt akár több száz terméket? Amennyiben belegondolsz, hogy ezekért a termékekért minden egyes vásárló a saját autójával indulna el a nagyobb vagy kisebb városokba, akkor az sokkal környezetszennyezőbb lenne. Teljes mértékig persze nem lehet kijelenteni, de aki interneten keresztül vásárol, az védi a saját és tágabb környezetét is.

 

 

Miért vásárolj nálunk az interneten keresztül?

  • Több terméket tudsz egyszerre összehasonlítani
  • Törekszünk a minél jobb leírások elkészítésére
  • Nem kell kimozdulnod a vásárlásért az otthonodból vagy munkahelyedről
  • Kényelmes és gyors
  • Nem kell sorban állnod a vírusos időszakban
  • Akár este 10 órakor is leadhatod a rendelésed, nem kell alkalmazkodnod a bolt nyitvatartásához
  • Egyszerűen és gyorsan össze tudod hasonlítani az árakat
  • Kényelmes
  • Biztonságos

 

Szóval ne felejtsd, hogy 2021 január 1-től minden hónap első hétfőjén leadott 15.000 Forint feletti rendelés esetén ingyenesen szállítjuk a megrendelt termékeid.

Kupon: ZOLDHETFO

Érvényes: 2021.03.01. 23:59-ig