Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Packeta - az új szállítási mód webáruházunkban

Gábor
2022. 02. 20. 22:24:47
Packeta - az új szállítási mód webáruházunkban

Új futárszolgálattal bővült webáruházunk szállítási partnerei, nem mással mint a Packeta nevű szolgáltatóval. Ez a szállítási mód Barion bankkártyás vagy banki átutalásos fizetéssel érhető el. A Packeta-val küldött csomagok a feladást követően 1-3 munkanapon belül átvehetőek a kiválasztott csomagponton vagy automatában. Gyors és biztonságos szállítást tesz lehetővé, hogy minél hamarabb kézbe vehesd a csomagod. Automatába a kiszállítási időt elsősorban az automata telítettsége befolyásolja. A csomagok kiszállítására a Packeta időgaranciát nem vállal, ezért előfordulhat, hogy később érkezik a csomagod az automatába.

 

Mi az a Packeta csomagpont és Z-BOX?

A Packeta egy olyan profi csomagküldő hálózat, mely Magyarország területén egyre több helyen elérhető. Mára már több mint 800 átvevőpontjuk van és napról napra növekszik ez a szám. Az átvevőpontokra és Z-BOX automatákba gyorsan és olcsón szállítjuk a csomagokat. Az aktuális átvevőhelyek listáját itt tudod megnézni: https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek

A Packetának köszönhetően nem kell otthon várnod a futárt, mert csomagod kérheted a legközelebbi boltba vagy Z-BOX automatába. A boltok, benzinkutak, kozmetikai szalonok, papírboltok, élelmiszer üzletek vagy éppen horgászboltok a nyitvatartási idejében bármikor, akár 1 perc alatt átveheted a csomagod. A Z-BOX automatákban hasonlóan mint a Foxpost automatáiban éjjel-nappal bármikor hozzá juthatsz a csomagodhoz.

 

A Packeta előnyei:

 • Nyomkövetés gyorsan és egyszerűen
 • A csomagod átvételéhez csak egy jelszó szükséges
 • Kedvező ár
 • Az átvételnél már nem kell fizetned, mert már webáruházunkban fizettél

 

Hogyan működik webáruházunkban a Packeta szállítás?

 1. Tedd kosárba a kiválasztott termékeket
 2. A pénztárban a szállítási módoknál válaszd a Packeta szállítást
 3. Válaszd ki a hozzád legközelebb eső átvételi pontot vagy Z-BOX automatát
 4. Fizetésnél válaszd a Barion bankkártyás vagy banki átutalás módokat
 5. Véglegesítsd a rendelésed
 6. A csomagod érkezéséről a Packeta SMS-ben és E-mailben fog értesíteni
 7. A kapott jelszót bemondod az átvételi ponton és már nálad is a csomagod

A csomagot más is átveheti helyetted, amennyiben megosztod veled a kapott jelszót. Az átvételhez mindenképpen fel kell mutatnod neked vagy megbízottadnak egy fényképes igazolványt.

 

Ellenőrizni szeretnéd, hogy hol jár a csomagod?

A Packeta modern csomagkövetési szolgáltatásával, már ennek sincs akadálya. Gyorsan és egyszerűen tudod ellenőrizni, hogy merre jár a feladott csomagod és várhatóan mikor érkezik hozzád. Látogass el a Packeta weboldalára és az ellenőrzéshez add meg a csomagszámod, ami egy Z betűvel kezdődő kilenc jegyű számsor. Ezen a linken tudod az ellenőrzést megkezdeni: https://tracking.packeta.com/hu/tracking/search A kódot a csomag feladását követően E-mailben és SMS-ben kapod meg. Amennyiben a kiválasztott átvevőpont bezárna (például szabadság miatt), a Packeta fel fog keresni, hogy a legközelebbi átvevőpontról egyeztessen veled és a jóváhagyásod után oda irányítja a csomagod.

 

Kérdésed merült fel a csomagoddal kapcsolatban?

A csomagod átadását követően a Packeta felel azért, hogy időben az általad megadott helyre érkezzen meg. Kérdés esetén webáruházunkat vagy a Packeta ügyfélszolgálatát tudod keresni. A Packeta elérhetőségeit itt találod: https://www.csomagkuldo.hu/maganszemelyeknek/kapcsolat A Packeta oldalán a menüből tudod kiválasztani a csomag nyomonkövetése opciót, melynek segítségével a legtöbb kérdésedre választ kaphatsz. Töltsd le a Packeta alkalmazást, melyben további értékes információkat találhatsz a választott átvételi pontról és érkező csomagodról.

 

Reméljük, hogy ezzel az új szállítási móddal is színesíteni tudjuk a nyújtott szolgáltatásaink minőségét.