Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk írtátok

Kiváló webshop, nagyszerű árakkal és gyors kiszállítással.

Minden flottul gyorsan ment, amikor elakadtam a rendelésben azonnal segítettek, a rendelt áru gyorsan megérkezett, gyors, megbízható webáruház!

Gyors, pontos kiszállítás.

Profi, gyors ügyintézés. Gyorsabban érkezett meg az áru, mint a beígért volt, pedig be is kellett szerezni, nem volt raktáron.

A karácsonyi csomagdömpingben váratott magára az akkumulátor, amit a bolttól rendeltem. Kerestem őket telefonon, de nem vették fel. Másnap viszont visszahívtak, és készségesen tájékoztattak a csomagról, ami addigra már meg is érkezett a Fox automatába. Szóval rendben volt minden, az akkumulátor is jól teljesít.

Korrekt ,megbízható, segítőkész. Csak ajánlani tudom Mindenkinek.

Nagyon klassz cég. Fel hívtak telefonon és meg köszöntek hogy őnáluk vásároltam. Korrekt cég. Mindenkinek ajánlom

Köszönöm a figyelmes, gyors és pontos kiszolgálást! Különösen, hogy a rendelésből kihagytam az Akku töltőt és erről is kaptam korrekt ajánlatot.

Folyamatos és jó kommunikáció (telefonon is, ami szinte hihetetlen manapság) , segítőkészség, példaértékű vevőorientáltság. A termék pedig takkra pontosan érkezik. Minden elismerésem a Csapatnak!

Maximálisan elégedett vagyok, gyors, pontos kiszolgálás és szállítás! Előreutalással vásároltam, utalás másnapján telefonon felhívtak, hogy megérkezett az utalás és postázzák a megrendelt terméket. Következő napon meg is érkezett.