Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk írtátok

A karácsonyi csomagdömpingben váratott magára az akkumulátor, amit a bolttól rendeltem. Kerestem őket telefonon, de nem vették fel. Másnap viszont visszahívtak, és készségesen tájékoztattak a csomagról, ami addigra már meg is érkezett a Fox automatába. Szóval rendben volt minden, az akkumulátor is jól teljesít.

Korrekt ,megbízható, segítőkész. Csak ajánlani tudom Mindenkinek.

Nagyon klassz cég. Fel hívtak telefonon és meg köszöntek hogy őnáluk vásároltam. Korrekt cég. Mindenkinek ajánlom

Köszönöm a figyelmes, gyors és pontos kiszolgálást! Különösen, hogy a rendelésből kihagytam az Akku töltőt és erről is kaptam korrekt ajánlatot.

Folyamatos és jó kommunikáció (telefonon is, ami szinte hihetetlen manapság) , segítőkészség, példaértékű vevőorientáltság. A termék pedig takkra pontosan érkezik. Minden elismerésem a Csapatnak!

Maximálisan elégedett vagyok, gyors, pontos kiszolgálás és szállítás! Előreutalással vásároltam, utalás másnapján telefonon felhívtak, hogy megérkezett az utalás és postázzák a megrendelt terméket. Következő napon meg is érkezett.

Felhívtak, hogy a rendelt termék nincs raktáron, de vele részben megegyező, ugyanazon márkájú, ugyanabban az árban elérhető. Részletes leírást kaptunk a különbségről. Megrendeltük és nem csalódtunk. Ezúton is nagyon köszönöm fiam nevében a korrekt tájékoztatást és segítséget.

Postára adás előtt felhívtak telefonon. A megrendelt terméket az ígért időben kaptam meg. Köszönöm szépen!

Gyors , rugalmas, vásárlóbarát.

Korrekt szimpatikus ügyintézés maximálisan elégedett vagyok ! !