Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Caruba kreatív papír hátterek

Ezek a Caruba papír hátterek márvány, kő és fa mintázattal készülnek, melyeknek minden oldala felhasználható. Egy csomagban összesen 5 darab papírhátteret fogsz találni, melynek mindkét oldalán megtalálhatod a tökéletes mintákat.

Nézzük meg, hogy miért olyan szuperek ezek a hátterek és mivel tudnak többet vagy kevesebbet a piacon kapható más kiegészítőkhöz képest. Amiért mi ajánlani szoktuk, hogy kicsi helyen elférnek és feltekerve a szállításuk is nagyon egyszerű. A legjobb ha egy papírhengerbe helyezed őket és így visszed magadal a helyszínre. Ezzel egyrészt véded a hátterek a szakadástól és a nem kívánt bepiszkolódástól is. A minták egyben gyönyörűek és letisztultak is, amennyiben egy kis gyakorlással és jó világítással párosulva használod őket, akkor az elkészült fotót megnéző személy azt hiheti, hogy valóban egy szép márvány felületen fotóztál. Amire nagyon vigyáznod kell, hogy folyadék ne érje a hátterek felületét. Ezzel szemben egy műanyag (vinyl) háttér valószínűleg ellenállóbb lesz, viszont ezek használata közben meg kell küzdened a plusz becsillanással, ami igazán megkeserítheti a munkádat. Amennyiben mégis olyan tárgyakat fotóznál ami folyik, fröccsen vagy kenődik, akkor szerezz be egy üveglapot és már mehet is a munka tovább.

 

A Caruba kreatív háttereknek jelen pillanatban (2023 február) 3 típusuk van, a márvány, fa és kő mintázatokkal. A 3 szett beszerzésével összesen 30 olyan kreatív háttered lesz, amit forgatva és kihasználva minden négyzetcentimétert, rengeteg különböző beállítást érhetsz el az elkészült fotóidon.

Termék tulajdonság:

  • 5 darab kétoldalas Háttér 10 különböző motívummal
  • Egy lap mindkét oldalára nyomtatva
  • Extra erős papír
  • Újrafelhasználható
  • Könnyűsúlyú
  • Mérete: 57x87 cm

Kérdés esetén keresd értékesítő kollégánkat az elérhetőségeinken, a kapcsolat oldalon minden ehhez szükséges információt megtalálsz.

A termékek elérhetőségeit megtalálod a blogposzt alján elhelyezett termékeknél. Amennyiben a 3 különböző háttereket tartalmazó termékeket szeretnéd megvásárolni kedvezményesen egy csomagban, akkor az alábbi csomagban megteheted.

 

Csomagajánlatok:

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Összes blogbejegyzés Termék bemutatók