Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.

Caruba curved face reflector termékbemutató

A Caruba márkát valószínűleg már nem kell bemutatni a hazai piacon. Remek minőségű és elérhető árú fotós és videós kiegészítőket gyártanak, melyeknek többsége már webáruházunkban is megtalálható és a választásban szakértő kollégánk fog neked segíteni. Most pedig nézzük meg, hogy mit is tud ez a már sokat emlegetett Caruba derítőlap.

A Face reflektor vagy magyarosítva "arc derítő" egy olyan kiegészítő, aminek a legfőképpen portré fotózás közben tudjuk hasznát venni. A csomagban megtalálható ívelt derítőlap és az ehhez készült tartót egy spigot csatlakozással ellátott hagyományos stúdióállványra tudjuk rögzíteni. A használata innentől kezdve nagyon egyszerű, minél közelebb kell tennünk a portré alanyhoz, úgy hogy hasznos képterületet ne takarjon ki.

De miért is lesz ez nekünk olyan jó? Vannak azok a beállítások, ahol külön keressük a kreatív világítással előidézett arcon megtalálható árnyékokat, mint például egy Rembrandt világításnál. Ahogy a képen is látjuk, tökéletes fény árnyék játék található a modell arcán. Viszont amikor szeretnénk deríteni a modell árnyékos arcfelén, akkor használnunk kell egy derítőlapot vagy valami olyan kiegészítőt ami visszaveri a fényt. Stúdiókban például sokszor láthatunk hatalmas hungarocell táblákat, melyekről óriási felületről érkezik a visszavert ez esetben szórt fény. 

 

A Caruba face reflektor segítségével a legtöbb de akár az összes árnyékot is eltüntethetjük a szem, orr, száj és a nyak alsó területeiről, ahol a fentről érkező fény árnyékot képez. A beauty portrék és smink fotózásoknál különösen fontos lehet a megrendelőnek, hogy árnyékoktól mentes legyen a közeli arcról készült felvétel, ebben az esetben vagy egy plusz lámpával vagy egy nagy általános derítőlappal, vagy az ívelt Caruba derítőlappal tudod a legjobb eredmény elérni. A bal oldali képen jól látható, hogy a szem és a nyak alatti árnyékok milyen szépen lágyultak a face reflector használata után.

Az hogy mennyire szeretnéd az árnyékokat eltűntetni csak rajtad múlik és a világításon amit alkalmazol. Pontos beállítási értékeket nem lehet meghatározni, mert ez sok mindentől függ. Első körben, hogy mit szeretnél te viszont látni a képeiden, másodjára a megrendelőnek mi az igénye a fotókkal kapcsolatban és a két elgondolás találkozásától függnek majd az elkészült képek. Abban viszont biztosak vagyunk, hogy a legtöbb ilyen jellegű kép elkészítésében nagy segítség lehet egy ilyen kiegészítő.

A Caruba Curved Face Reflector Pro kit csomagban megtalálható a tartó keret, a 3 darab reflektor panel (Ezüst, arany és fehér) és a hordtáska. A PRO kit termék a mindent tartalmazó csomag, amiben az összes kiegészítő panel megtalálható. Amennyiben nincs szükséged az arany és fehér színű panelre, akkor nézd meg a Caruba Curved Face Reflector Pro termékünket, amiben a kereten és a hordtáskán kívűl még az ezüst panel található. Amennyiben a későbbiekben szeretnéd felturbózni az alap csomagod vagy éppen megsérült az arany vagy fehér paneled, akkor ezeket külön is megvásárolhatod. A külön megvásárolható paneleket ide kattintva találod.

A Caruba Curved Face Reflector jellemzői:

  • U-alakú derítőlap panel
  • Ideális portré, smink és divat fotózáshoz
  • Tartalmazza a dönthető rögzítést
  • Normál 5/8"-os lámpaállvány csatlakozás
  • Ideális portréfotózáshoz
  • Mérete 180 x 65 cm
  • Könnyű használat
  • Gyorsan összeállítható
  • Több irányba dönthető

Amennyiben kérdésed merült fel a termékkel kapcsolatban, keresd értékesítő kollégánkat és örömmel segítünk a választásban. Az elérhetőségekhez kattints ide.

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Összes blogbejegyzés Termék bemutatók